donderdag 25 september 2014

Not That Kind of Girl

Ooh Yes! Lena Dunham, actrice en het brein achter de tv-serie Girls (HBO), lanceert volgende week dinsdag in de VS haar boek "Not That Kind of Girl." In het boek geeft ze allerlei adviezen aan leeftijdsgenoten. "Not That Kind of Girl" lijkt volgens The New York Times veel op een memoir van Lena's eigen leven, verhult in een how-to-boek. Waarschijnlijk past het dus in hetzelfde straatje als de dramaserie Girls, waarin Lena zichzelf ook vaak blootgeeft, en de afleveringen zich ook focussen op de struggles van de mid-twintigers in New York.

“If I could take what I’ve learned, and make one menial job easier for you, or prevent you from having the kind of sex where you feel you must keep your sneakers on in case you want to run away during the act, then every misstep of mine was worthwhile.”

Zo begint Lena in de introductie van "Not That Kind of Girl." Dat klinkt veelbelovend! Ik verwacht een enorm grappig boek met gevatte teksten, en misschien kan ik er nog iets van leren ook. 

Als promotie voor haar boek, is Lena alvast begonnen met het geven van adviezen over allerlei onderwerpen op YouTube. Hier is een filmpje van Lena waar zij een vraag beantwoordt van een meisje over feminisme (alle clips staan op YouTube):

En nog meer goed nieuws: Girls gaat in 2015 weer verder en komt dan met het vierde seizoen! Om naar uit te kijken. :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten